Sundhed


Sundhed, motion, idræt og udeliv
Motion og sundhed i teori og praksis. Længe inden der gik mode i løbesko, fitnesskulturen blev folkesundhed og fysik aktivitet interessant også på intellektuelt plan har jeg beskæftiget mig med motion på den fede måde – nemlig den aktive. Motion er sundt, og det skal være sjovt, hvis motivationen skal vare ved.
Det hele startede for over 40 år siden som ung atletikudøver, og sideløbende med de fysiske udfoldelser har jeg lige siden arbejdet med motion, sundhed og idræt både som journalist, redaktør, arrangør, instruktør og som frivillig leder.
Har du brug for assistance til en artikel, en pressemeddelelse, sparring i forbindelse med et arrangement en event eller et projekt er du velkommen til at kontakte mig.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dybdalweb.dk/dybdaljournalistik.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399