Journalisten

Profil
Dybdal Journalistik bygger på over 30 års erfaring med journalistik, undervisning, tekst og formidling i danske medier inden for en bred vifte af stofområder og genrer.
Bag firmaet står journalist Lone Dybdal, som siden 2008 har drevet selvstændig virksomhed med ydelser, der foruden gedigne velresearchede journalistiske artikler til nyhedsmedier og magasiner også omfatter pressemedelsleser, rådgivning og undervisning, samt udarbejdelse af rapporter, brochurer og hjemmesider med tekst, fotos og løbende vedligehold.

Arbejdsfelter
Reportager, nyheder, features, temaartikler, interviews, baggrund og ekstern research.
Artikler og fotos til aviser, blade, specialmagasiner, organisationer, foreninger, nyhedsbreve og hjemmesider.
Tekster og fotos til pjecer, brochurer og web.
Pressemeddelelser, fotos og mediekontakt.
Tekstbearbejdning, redigering og gennemskrivning af rapporter, projektbeskrivelser og ideoplæg.
Undervisning i journalistik og pressekontakt.
Planlægning, koordinering og pressehåndtering og bistand ved såvel større som mindre arrangementer.

Specialer
Sundhed, sygdom, idræt, motion, natur, foreningsliv, politik, undervisning, børn, ældre, socialstof, kulturminder, arkitektur og byggeri.

Samarbejde
Nogle opgaver skal løses i et samarbejde med andre faggrupper. Dybdal Journalistik har årelang erfaring med planlægning og styring af journalistiske temaopslag i aviser og magasiner og koordinering projekter i tæt samarbejde med fotografer, grafikere, andre journalister og i at indgå i konstruktivt teamwork med en bred vifte af andre medspillere indefor de specialefelter, der knytter sig til de enkelte opgaver.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dybdalweb.dk/dybdaljournalistik.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399